Anunţ al portalului Opinie de Carei privind campania pentru alegerile locale

Portalul Opinie de Carei anunţă, în mod public, că, în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale, nu va colabora sub nicio formă cu nicio formaţiune politică şi niciun candidat independent care va întreţine relaţii de orice natură cu site-ul Buletin de Carei.

anunt public

Prin această decizie, portalul Opinie de Carei doreşte să se delimiteze în mod clar de eventualele partide politice şi eventualii candidaţi independenţi care doresc să îşi facă imagine cu ajutorul unui site care a promovat în mod constant atacurile la persoană şi jignirile într-un limbaj suburban, dezinformările ordinare, naţionalismul deşănţat şi instigările interetnice prin pretinse discriminări etnice ale românilor care există doar în fantezia unei autointitulate jurnaliste, care se încăpăţânează să pună virgula între subiect şi predicat.
Opinie de Carei va continua să ia atitudine împotriva naţionalismului deşănţat, cu accente de extremism, promovat tot mai intens la nivel local, promovând în schimb respectul reciproc şi buna înţelegere între etniile care convieţuiesc paşnic în municipiul Carei şi în localităţile din jur.
Portalul Opinie de Carei îşi propune să îşi menţină actuala politică editorială. În acest sens, contează în continuare pe sprijinul cititorilor, care i-au fost alături de la înfiinţare, şi le mulţumeşte pentru încrederea acordată.