Organizația Municipală UDMR Carei a depus azi, la Biroul Electoral de Cricumscripție, dosarele candidaților la alegerile locale și listele cu semnături de susținere. Primarul în exercițiu, Eugen Kovacs, candidează pentru un nou mandat la Primăria Carei.

_DSC9203

Actele au fost depuse de primarul Eugen Kovacs, în calitate de candidat și de președinte al UDMR Carei, respectiv de viceprimarul Ludovic Keizer și consilierul local Venig Gabriela. La înregistrarea candidaturilor au fost prezenți și președintele Consiliului Județean Satu Mare, care ocupă și funcția de președinte al UDMR Satu Mare, și candidatul UDMR la funcția de primar al comunei Căpleni, Megyeri Tamas Robert. Împreună cu dosarele, UDMR Carei a depus 1.674 de semnături de susținere, față de cele 250 necesare înscrierii în competiția alectorală.
”Îi mulțumesc domnului președinte că a fost alături de noi. Este și normal, deoarece tot timpul ne susține. Îi mulțumesc și candidatului UDMR la Primăria Căpleni că este împreună cu noi. Locuitorii comunei Căpleni trebuie să știe că nu doar conducerea județului este alături de ei, ci și conducerea Primăriei Carei. În următorii patru ani, am dori să implementăm proiecte comune cu administrația locală din Căpleni”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
”UDMR este o Uniune care lucrează în echipă. Noi trebuie să fim împreună și la bine, și la rău și ne sprijinim reciproc. Îmi doresc să fiu alături de fiecare candidat al UDMR la primăriile din județ, dar încerc să fiu prezent cel puțin la depunerea candidaturilor noastre în municipii și orașe”, a declarat președintele Pataki Csaba.