O careiană cu spirit civic îi îndeamnă pe concetăţenii săi să bombardeze Garda de Mediu Satu Mare cu reclamaţii despre mirosurile pestilenţiale, care terorizează de mai bine de un an toţi locuitorii municipiului.

sesizare garda de mediu

“cjsatumare@gnm.ro, adresa de e-mail a zilei. Aici puteţi trimite sesizările dacă vă deranjează mirosul de la fabrica de producere a biogazului. Dacă cineva are nevoie de ajutor pentru a formula sesizarea o/îl ajut cu cea mai mare plăcere. Toate au o limită”, se arată în postarea careiencei Abigel Bodo.
“Îmi puteți lăsa sau trimite în mesaj privat adresa de mail, vă trimit o sesizare pe care trebuie să o completați cu datele voastre și să o trimiteți către adresa de mail sus menționată”, a adăugat Abigel Bodo.
După cum era normal, careianca a şi postat pe Facebook o sesizare completată în numele său, adresată Gărzii de Mediu Satu Mare. Iniţiativa a avut priză la careienii terorizaţi de mai bine de un an de mirosurile pestilenţiale, despre care Garda de Mediu a stabilit că provin de la firma care produce biogaz pe platforma fostei fabrici de zahăr.