USR PLUS şi-a lansat azi după-amiază, în curtea Centrului Cultural din municipiu, candidaţii la Primăria şi Consiliul Local Carei. Candidatul la funcţia de primar al Careiului este Mihaela Humă.

DSC_0026

Candidaţii USR PLUS la Consiliul Local Carei sunt: Adrian Paşca, Erika Sabău, Gheorghe Sfîra, Dacian Marius Pap, Mirela Sas şi Cosmin Sas.
La lansarea de la Carei au fost prezenţi candidatul USR PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Ciocan, respectiv candidatul alianţei la Primăria Municipiului Satu Mare, Radu Panait.
Mihaela Humă a declarat că îşi depune candidatura pentru funcţia de primar al Careiului din dorinţa de a aduce un suflu nou, de a imprima o altă dinamică lucrurilor în administraţia locală, dorind să se implice activ în rezolvarea problemelor comunităţii.
Programul său electoral se axează pe sănătate şi siguranţă în comunitate, o administraţie locală profesionistă şi onestă, comunităţi conectate cultural, în care careienii să îşi crească şi să îşi educe copiii, comunităţi locale conectate la tehnologie, respectiv stimularea investiţiilor şi crearea de locuri de muncă.

Mihaela Humă este absolventă de studii economice, cu specializarea finanţe bănci, respectiv absolventă a Facultăţii de Drept. Profesează atât ca şi consilier juridic cât şi ca evaluator autorizat de proprietăţi imobiliare. S-a stabilit în Carei în 2003, când s-a căsătorit şi s-a mutat în acest oraş.