Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a PNL Carei, preşedintele organizaţiei, Dan Gabriel Bontea, o acuză de dezinformare pe autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta, deţinătoare a blogului Buletin de Carei.

daniela
Prezentăm integral postarea preşedintelui PNL Carei:

Am lecturat un articol al Buletinului de Carei, la recomandarea unor binevoitori, legat de lansarea unor candidati, azi.
Deci, am fost incriminați cum că pe lista noastră pentru Consiliul local am avea persoane angajate la primărie. Probabil posesoarea acelui blog sau ce s-o fi numind el, nu este în cunoștința de cauză! Cred că persoana amintită este mai mult decât dezinformată. PUNCT.
Președinte PNL Organizația Carei,
Dan Gabriel Bontea

Autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta, cea care se încăpăţânează să pună virgula între subiect şi predicat, a mai acuzat recent că unele filiale careiene ale partidelor politice au preferat să-şi anunţe candidaţii prin intermediul portalului Opinie de Carei. Considerăm că decizia liderilor acestor filiale se datorează atacurilor virulente, dezinformărilor şi limbajului suburban folosit de autointitulata jurnalistă pe blogul Buletin de Carei. Probabil că nu întâmplător nu doar partidele, dar şi numeroase firme şi persoane publice din Carei evită orice asociere cu blogul Buletin de Carei şi cu deţinătoarea acestuia, Daniela Ciuta. PUNCT.