Primăria Carei a început azi după-amiază acţiunea de strângere de semnături de susţinere din partea cetăţenilor în vederea rezolvării definitive a problemei mirosurilor pestilenţiale care acoperă oraşul. Acţiunea s-a derulat sub atenta supraveghere a autoinitulatei jurnaliste Daniela Ciuta, devenit celebră pentru îndârjirea cu care pune virgula între subiect şi predicat.

semnaturi ciutoaie bolunda

Daniela Ciuta a apărut la începutul acţiunii, proţăpindu-se lângă una dintre mesele destinate careienilor doritori să susţină, prin semnătura lor, demersul Primăriei Carei, de parcă ea ar fi fost cea care strângea semnăturile. Apoi s-a întreţinut cu cei dispuşi să îi asculte vorbele, urmărind atent cine semnează petiţia. În blogul Buletin de Carei, pe care îl deţine şi pe care scrie, Daniela Ciuta a atacat intenţia Primăriei Carei de a strânge semnături de la cetăţeni, semnalând scopuri ascunse care există doar în fantezia sa bogată.
În general, careienii nu s-au arătat prea impresionaţi de prezenţa autointiulatei jurnaliste, care pune virgula între subiect şi predicat, semnând unul după celălalt tabele puse la dispoziţie de voluntarii care sprijină administraţia locală în acest demers.
Careienii interesaţi să sprijine primăria în demersul de a rezolva definitiv problema mirosurilor pestilenţiale care învăluie municipiul pot să semneze petiţia până la sfârşitul săptămânii, la standul amenajat la intrarea în parcul dendrologic situată vizavi de amfiteatrul în aer liber.
Cu ajutorul acestor semnături, Primăria Carei va acționa în justiție Agenția pentru Protecția Mediului și Garda de Mediu Satu Mare în încercarea de a rezolva definitiv problema mirosurilor pestilențiale care învăluie orașul de mai bine de un an, a anunţat ieri administraţia locală careiană.