Sportivii de la A. C. S. Sakura Carei nu iau pauză nici vara de la karate. Pe lângă antrenamentele zilnice efectuate în Carei în aer liber, cu respectarea distanțării sociale, trei sportivi, Knecht Patrik, membru al Lotului Național de Karate SKDUN, departament al Federației Române de Arte Marțiale, și Keserű Mercedes, respectiv Tyukodi Cristina, membre ale Lotului lărgit al acestui departament, au luat parte la Stagiul de pregătire al Lotului Național de Karate SKDUN.

Stagiul de pregătire a fost un bun prilej pentru antrenorii clubului Sakura Carei, Dărăban Gheorghe și Engber Ingrid, să acumuleze cunoștințe noi de la coordonatorul stagiului, antrenorul emerit, Shihan Aurel Pătru, președintele Federației Mondiale SKDUN, vicepreședintele FRAM, și să facă schimb de experiență cu colegii din toată țara. Stagiul de pregătire a decurs cu respectarea distanțării sociale, cu asistență medicală calificată, cu termometrizarea zilnică de două ori a tuturor participanților și cu monitorizarea permanentă a stării de sănătate a tuturor participanților la stagiu.
Sportiva Keseru Mercedes a dat examen de grad, trecut cu brio, pentru nivelul de 3 kyu, centura maro, în fața comisiei formată din Shihan Aurel Patru și Sensei Lipianu Bogdan, membru în comisia tehnica a Federației Mondiale SKDUN.