Din cauza prognozei meteo, târgul caritabil pentru micuțul Noel programat inițial să se desfășoare sâmbătă, 18 iulie 2020, în Piața Agroalimentară Carei, se va desfășura în sala de sport a Liceului Romano-Catolic Josephus Calasantius din municipiul Carei, între orele 8.00-16.00, informează administrația piețelor.

targ noel ok
Participanții vor putea achiziționa haine, cărți, jucării mai multe lucruri, iar banii strânși în urma târgului vor merge în contul lui Noel.
O cumplită moștenire genetică l-a aruncat pe micuțul Noel-Robert Ölyüs, din Curtuișeni, Bihor, într-un coșmar din care, spun specialiștii, mai poate ieși doar cu ajutorul unui vaccin recent apărut pe piața medicală americană. Diagnosticat cu amiotrofie spinală musculară de tip 1 – forma cea mai severă -, bebelușul poate face tratamentul inovator doar dacă strânge uriașa sumă de 2.400.000 de dolari.
Numeroase asociaţii din Carei, alături de numeroşi voluntari, s-au mobilizat pentru a contribui la strângerea acestei sume foarte mari, cu scopul de a-i da micuţului Noel o şansă la o viaţă normală. Până în prezent s-a strâns peste jumătate din suma necesară tratamentului.