Un târg caritabil pentru micuțul Noel va avea loc în data de 18 iulie 2020, între orele 8:00-16:00, la Piața Agroalimentară Carei, unde veți putea achiziționa haine, cărți, jucării mai multe lucruri, iar banii strânși în urma târgului vor merge în contul lui Noel.

noel targ caritabil

”Vom avea nevoie de multe produse minunate. Vă rugăm să donați doar produse în stare bună sau foarte bună! Punctul de colectare a produselor este Liceul Romano-Catolic „Josephus Calasantius”. Donațiile se colectează joi, de la ora 16:00- 19:00! Cei care doresc sa doneze cărți de orice fel, haine, jucarii sau accesorii pentru copii, lucruri electronice sau electrocasnice și au întrebări, sunt rugati sa le contacteze pe colegele noastre: Popa Nicoleta, Juhász Anikó, Lipován Gabriella, Bernath Timea, Fischer Ágota şi Czumbil Claudia. Vă mulțumim că sunteți alături de Noel, împreună vom reuși!”, se arată în anunțul organizatorilor.

Târgul caritabil se va desfășura în partea din spate a pieței, destinată comercianților de produse industriale, a menționat administrația pieței careiene.
O cumplită moștenire genetică l-a aruncat pe micuțul Noel-Robert Ölyüs, din Curtuișeni, Bihor, într-un coșmar din care, spun specialiștii, mai poate ieși doar cu ajutorul unui vaccin recent apărut pe piața medicală americană. Diagnosticat cu amiotrofie spinală musculară de tip 1 – forma cea mai severă -, bebelușul care are doar 9 luni poate face tratamentul inovator doar dacă strânge uriașa sumă de 2.100.000 de dolari.
Numeroase asociaţii din Carei, alături de numeroşi voluntari, s-au mobilizat pentru a contribui la strângerea acestei sume foarte mari, cu scopul de a-i da micuţului Noel o şansă la o viaţă normală. Până în prezent s-a strâns peste jumătate din suma necesară tratamentului.