Sute de credincioşi au participat, miercuri, la hramul Mănăstirii Scărișoara Nouă, mulţi dintre ei fără a respecta regulile de distanţare socială, în ciuda măsurilor stabilite de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii răspândirii coronavirusului, după cum reiese din galeria foto postată de site-ul Buletin de Carei.

6
Mulţi dintre credincioşii veniţi la Liturghie Arhierească oficiată de către PS Iustin Sigheteanu, episcopul Maramureşului şi Sătmarului şi Timotei Sătmăreanul, episcopul vicar, alături de un sobor de preoţi, au stat în grupuri, lipiţi unul de celălalt, fără să respecte măsurile de distanţare socială stabilite la nivelul întregii ţări.
La final, înaltele feţe bisericeşti împreună cu demnitari şi mireni s-au adunat unii lângă ceilalţi pentru tradiţionala poză de grup.
Nerespectarea distanţării sociale poate fi observată pe majoritatea pozelor postate de site-ul Buletin de Carei. În imagini este suprinsă inclusiv pretinsa jurnalistă a acestui site, Daniela Ciuta, stând alături de alte persoane prezente la hramul mănăstirii, fără să respecte distanţa prescrisă de autorităţi.

Sursa foto: site-ul Buletin de Carei