Acum, când informaţiile legate de coronavirus nu mai au un regim atât de special, surse din Spitalul Municipal Carei au declarat pentru portalul Opinie de Carei faptul că una dintre asistentele infectate cu coronavirus a încercat să fugă din unitate spitalicească.

spital

Gestul este cu atât mai grav cu cât asistenta respectivă ştia că este infectată cu coronavirus, după ce i s-a comunicat că testul i-a ieşit pozitiv. Spre norocul ei, dar şi al întregii comunităţi careiene, a fost suprinsă de colegii de serviciu, care au condus-o înapoi în salonul în care fusese internată. Dacă o persoană cu pregătire medicală, care trebuia să conştientizeze pericolul răspândirii bolii, a fost în stare să facă asemenea lucruri, atunci la ce puteam să ne aşteptăm de la oamenii simpli?
Reamintim că două asistente din cadrului Spitalului Municipal Carei au fost depistate cu coronavirus, după ce au fost testate toate cadrele medicale care au intrat în contact cu vârstnicul din Halmeu depistat cu coronavirus în spitalul Carei, care a decedat în 28 martie 2020. Asistentele nu au prezentat simptome specifice, fiind declarate vindecate după tratamentul urmat la spitalul Care, desemnat spital suport pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19.