Al doilea nume de pe lista transferurilor pentru sezonul viitor este careianca Daiana Oneț, informează clubul de fotbal feminin „U” Olimpia Cluj. Daiana Oneţ şi-a început cariera fotbalistică la echipa de fotbal feminin Daliana Carei, fiind antrenată de Nicuşor Jurj.

daiana onet

Daiana este o jucătoare tânăra, născută în anul 2004, polivalentă, însă care s-a evidențiat și a confirmat jucând mijlocaș central.
Originară din Carei, județul Satu Mare, Daiana a debutat în fotbalul mare la Independența Baia Mare, sub comanda domnului profesor Liviu Ivasuc.
Transferul la Cluj Napoca, face parte din strategia clubului nostru de a avea în următoarele sezoane o generație tânăra valoroasă, bazată în mare parte pe sportive născute în anii 2003 – 2006.
Tînăra sportivă este componentă în cadrul selecționatei U17 a Românie, care a obținut calificarea la Turul de Elită în acest an și alături de colegele ei de generație, reprezintă un grup valoros, care cu siguranță va decide evoluția fotbalului feminin romanesc în viitori ani.
Despre Daiana, antrenorul primei echipe de la „U” Olimpia Cluj, domnul Iulian Szekely afirma:
„Este o jucătoare tânăra și cu certe calități, pentru postul de mijlocaș central. Am remarcat-o in 2018 la turneul final al CN de junioare U15, ca fiind o jucătoare pe care se vedea bucuria de a juca fotbal. Suntem într-o continuă căutare de tinere talente în Romania și Daiana este un plus al generației de jucătoare născute în anul 2004. De asemenea, deși avem multe senioare valoroase, poate face parte inclusiv din lotul pentru Champions League pentru acest sezon”
Daiana Oneț va prelua la Cluj numărul 88, făcut celebru de Beatrice Tărășilă.