În urmă cu mai bine de două săptămâni a fost lansat, pentru al optulea an consecutiv, proiectul intitulat „Europa la ea acasă” situat pe aleea principală a Parcului dendrologic. Tema din acest an este „Fotbaliști reprezentativi din țările Uniunii Europene”. Direcția de Cultură Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” te invită să participi la un nou concurs online.

fotbal selfie

EȘTI PASIONAT DE FOTBAL? VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE IDOLUL TĂU?
Te invităm în Parcul Dendrologic din Carei să descoperi cei mai reprezentativi fotbaliști în activitate din țările Uniunii Europene și să îți faci un selfie/poză alături de fotbalistul preferat. Trimite fotografia prin email la adresa castelul.karolyi@gmail.com până în data de 15 august 2020, iar noi o vom posta pe grupul de Facebook Castelul Karolyi Carei. Primele 5 fotografii cu cele mai multe aprecieri vor fi declarate câștigătoare, iar realizatorii acestora vor avea ocazia să primească o carte despre biografia marelui fotbalist Gheorghe Hagi.
Vă rugăm ca în mailul pe care îl trimiteți, alături de fotografii, să menționați și numele dumneavoastră. Prin trimiterea fotografiilor vă dați implicit acordul ca acestea, respectiv numele dumneavoastră să fie folosite pe pagina de promovare online, menționată mai sus.
Așteptăm cu drag fotografiile voastre și vă urăm mult succes! Mulțumim!
Sursa: Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”