Campania ”România celor o mie de lumi”, lansată de doi jurnaliști de televiziune, careianul Sebeastian Secan și colega sa Laura Vereha, în scopul susținerii și promovării turismului din țara noastră, a fost nomilizată în top 10 cele mai bune inițiative de solidaritate în timpul pandemiei.

2

„România celor o mie de lumi” este o campanie inedită lansată de doi jurnaliști de televiziune, Sebeastian Secan și Laura Vereha, în scopul susținerii și promovării turismului din România. Prin intermediul blogului de travel calatorinbascheti.ro, cei doi ne prezintă foarte multe locuri, stațiuni, plaje, camping-uri, etc. care seamnă izbitor cu obiective turistice de peste tot din lume.
G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a realizat proiectul „România ajută”, în cadrul căruia, timp de două luni, a publicat 200 de articole despre aceste exemple de solidaritate. Campania „România celor o mie de lumi” a fost nomilizată în top 10 cele mai bune inițiative de solidaritate în timpul pandemiei.
În urma votului, campania inițiată de careianul Sebastian Secan și colega sa Laura Vereha s-a clasat pe locul al doilea.

1