Aflată probabil în căutarea punctului G, o tanti care vrea tot timpul să provoace revoluţie a reuşit să găsească chiar şi antene 5G inexistente. Probabil că a vrut din nou să fie „absolut senzaţională”, dar a căzut în derizoriu. Nu ştim dacă a găsit punctul G pe care îl căuta, dar antenele pe care le-a postat pe o reţea de socializare în mod sigur nu au cinci puncte G.

opinie

Între o reţetă de ciurigăi sau de sarmale, mai mult sau mai puţin tradiţionale, şi un lan de rapiţă, o tanti din Carei a încercat din nou să îşi atragă câteva like-uri cu un material „absolut senzaţional” despre aşa-zise antene 5G montate în urbe. Tanti s-a făcut foc şi pară, cerând autorizaţii pentru nişte simple antene schimbate recent de către operatorul de telefonie mobilă. Nici nu s-a gândit că există autorizaţii de când au fost amplasate, iar acum au fost doar schimbate.
Oricum, tentativa de a instiga cetăţenii împotriva aşa-ziselor antene 5G, recurgând la teorii conspiraţioniste cum că acestea răspândesc coronavirusul sau alte molimi, s-a dovedit până la urmă un mare fâs. Chiar un comentator avizat i-a atras atenţia că este vorba de antene normale de telefonie mobilă. Răspunsul a fost dezarmant, ceva de genul „Eu nu am scris ca ar fi 5G, ci doar că seamănă”. Din păcate nici nu am vrut să scriem despre asemenea compuneri, doar că seamănă prea tare a gogomănie.
Regretăm faptul că nu i-a ieşit pasenţa cu antenele 5G, dar sperăm că tanti a reuşit să îşi găsească totuşi propiul punct G. Asta dacă nu are întâmplător chiar cinci asemenea puncte G. Ferice de ea dacă aşa stă situaţia! În caz contrar, îi recomandăm să rămână la obişnuitele reţete de ciurigăi şi sarmale, mai câte un lan de rapiţă sau câteva floricele, căci în mod sigur va avea mai mult succes cu ele. Plus că nu-şi distruge credibilitatea, dacă mai are aşa ceva.
Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare