În cursul zilei de azi va fi semnat electronic contractul de finanțare a proiectului intitulat ”Creare centru multifuncțional Carei”, în valoare de aproape 5 milioane de euro, se arată într-un anunț al Primăriei Carei. centru biblioteca
Viitorul centru multifuncțional va găzdui biblioteca, o sală de proiecție, o sală de meditație cu muzică ambiamentală și spații de recreere. De asemenea, la demisol va fi amenajată o parcare cu o capacitate de 70 de locuri.

centru biblioteca3
Valoarea totală a proiectului este de 23,108 milioane lei, fiind finanțat în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020. Centrul multifuncțional va fi construit pe locul fostelor sere ale orașului.

centru biblioteca2
”Este cea mai mare investiție din județ într-un imobil cu destinație culturală din ultimii 40 de ani, fiind vorba de aproape 5 milioane de euro. De asemenea, în scurt timp vom semna și contractul de finanțare pentru proiectul privind construirea unui centru recreativ în zona stadionului Victoria, în valoare de 2,9 milioane euro”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Centrul recreativ va cuprinde un bazin de înot (25 m lungime cu şase culoare), o sală de gimnastică de mici dimensiuni, care va avea alături un teren de fotbal de mici dimensiuni şi un şah în aer liber.