La mulți ani, Dari Helga! Campioana din Carei a ajuns la vârsta majoratului

Prin intermediul portalului Opinie de Carei, secția de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Victoria Carei îi urează campioanei Dari Helga un sincer La mulți ani! și cât mai multe realizări în plan competițional.

dari helga

Născută în urmă cu 18 ani în municipiul Carei, Dari Helga a început să practice tenisul de masă în cadrul Clubului TAPO Carei de la vârsta de opt ani. Tânăra sportivă s-a remarcat pe plan național și apoi internațional, câștigând numeroase competiții importante, adjudecându-și un palmares demn de invidiat.
În prezent, Dari Helga este legitimată la Clubul Statisztika Budapesta și face parte din lotul de juniori al Ungariei. Din vară, Dari Helga va reveni și acasă, fiind legitimată și la CSM Victoria Carei.
Sportiva careiancă se află pe locul 30 în Clasamentul Mondial şi 10 în cel European, potrivit clasamentelor pe luna aprilie, publicate de Federaţia Internaţională de Tenis de Masă (ITTF).
La rândul său, portalul Opinie de Carei îi urează tinerei sportive Dari Helga tradiționalul ”La mulți ani!”, precum și mult succes în activitatea competițională.