În județul Satu Mare, astăzi, 10 mai, se află în carantină 261 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 203 persoane, informează Prefectura Satu Mare. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 35 de vindecări și 8 decese cauzate de coronavirus.

autoizolare1
De asemenea, până în prezent au fost testate 2.686 persoane și au fost efectuate 2.755 teste.
Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.
Astfel, la data de 9 mai a.c., 71 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 9 mai a.c., polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.200 de lei.
În perioada de referință au fost efectuate 275 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.