Farmacia Gold T Farm din Carei a organizat un concurs de desene de Paște pentru copii. Micuții au fost rugaţi să creeze desene cu tematică pascală, care apoi să le transmită farmaciei Gold T Farm. În urma jurizării publicului, câştigătorii concursului au fost anunţaţi azi. Aceştia sunt: Orosz Leila, Suhó Kristóf, Kinczel Méda, Zoltán Yvett şi Dull Maja.

1
Reproducem postarea farmaciei Gold T Farm:

Dragi copii! Concursul nostru s-a terminat ieri, am primit foarte multe desene, vă mulţumim frumos! La încheierea votului, a reieşit următorul clasament:
Primul, adică cel care a primit cele mai multe aprecieri, este desenul realizat de Orosz Leila, care se alege astfel cu premiul cel mare, constând într-un joc Lego în valoare de 300 lei
Pe locul al doilea după numărul de aprecieri primite este desenul realizat de Suhó Kristóf, care primeşte un joc Lego în valoare de 200 lei
Pe locul al treilea s-a clasat desenul realizat de Kinczel Méda, care primeşte un joc Lego în valoare de 100 lei
Întrucât am primit un număr mare de desene, am decis să acordăm şi două premii speciale, constând în câte un joc Lego în valoare de 100 lei. L-am rugat pe prietenul nostru, artistul plastic Josef Fastus, să le desemneze. I-au plăcut mai multe desene, dar în cele din urmă le-a ales pe cele realizate de Zoltán Yvett, respectiv Dull Maja.
Copiii care sunt interesaţi la modul serios de desen, pictură sau chiar fotografie sunt aşteptaţi cu mult drag de către Fastus Josef la cercul de desen şi fotografie al Centrului Cultural Carei, bineînţeles după ce trece starea de urgenţă.
Felicitări tuturor participanţilor!