Careienii Răzvan Comiati, patronul localului Bolero, şi prietenul său Richard Hajdu au continuat donaţiile pentru a sprijini comunitate din care fac parte în lupta împotriva răspândirii coronavirusului. Donaţiile celor doi careieni au ajuns azi la pacienţii Spitalului Carei, declarat spital suport în tratamentul bolnavilor infectaţi cu COVID-19.

DSCF4742
Răzvan Comiati şi Richard Hajdu au cumpărat săpun lichid, săpun solid, role de prosoape de hârtie, periuţe de dinţi şi pastă de dinţi, pe care le-au predat reprezentanţilor Spitalului Carei. Aceste produse de igienă le vor fi utile bolnavilor din spital, în condiţiile în care majoritatea lor au fost luaţi de la domicilii fără să aibă prea mult timp la dispoziţie pentru pregătirile necesare internării.
Careienii Comiati şi Richard Hajdu au donat în cursul zilei de ieri 90 de viziere celor aflaţi în prima linie în lupta cu coronavirusului, mai precis reprezentanţilor Poliţiei Locale, Detaşamentului de Pompieri Carei şi Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei.