Primăria comunei Vetiș sprijină Spitalul Municipal Carei în achiziția unei mașini de spălat industriale, utilă în dezinfectarea materialelor. Valoarea acestei mașini de spălat este de 35.000 lei.

iuliu ilyes

Primarul comunei Vetiș, Iuliu Ilyes, a declarat pentru portalul Anziksz, că administrația locală pe care o conduce a considerat important să sprijine o investiție mai importantă pentru Spitalul Municipal Carei, care tratează bolnavii de coronavirus din tot județul ce suferă și de alte afecțiuni. Consiliul Local Vetiș a aprobat această inițiativă.
”Am considerat important să dirijăm banii acolo unde sunt foarte necesari acum. Am încercat să sprijinim o investiție mai complexă, care poate fi utilă tuturor locuitorilor acestui județ. Nu ne-am concentrat pe achiziția de măști, care poate fi făcută cu costuri mai reduse și din surse dispersate”, a declarat primarul Ilyes pentru Anziksz.
”Am virat 35.000 lei către Primăria Carei cu scopul de a achiziționa această dotare importantă pentru spitalul careian”, a adăugat primarul Ilyes. Mașina industrială de spălat a ajuns în dotarea spitalului careian.