Conducerea SC Piețe Parcări SRL a adoptat o serie de măsuri de prevenție împotriva răspândirii coronavirusului, astfel încât piața agroalimentară din Carei să poată funcționa în continuare în condiții de siguranță, iar populația să aibă acces la produse proaspete, direct de la producători, informează Primăria Carei.

piata carei
Mesele din piață sunt dezinfectate în fiecare dimineață de către angajații societății Piețe Parcări SRL. Atât comercianții cât și cumpărătorii pot să se spele pe mâini la robinetul de apă din piață, având asigurat săpun antibacterial lichid. Fiecare comerciant folosește mănuși pe considerentul că virusul se poate răspândi ușor prin intermediul monedelor și al bancnotelor.
Tot ca măsură de prevenție, deținătorii spațiilor comerciale din piață au fost îndemnați să limiteze accesul clienților în magazine. De asemenea, au fost distribuite afișe prin care clienții magazinelor sunt rugați să păstreze o distanță de un metru față persoanele din jurul lor. Careienii care își fac cumpărăturile în piață sunt rugați să respecte aceste măsuri, atât pentru propria lor siguranță cât și pentru siguranța semenilor lor.