Din cauza pandemiei de coronavirus, copiii trebuie să stea acasă. Farmacia Gold T Farm din Carei anunță organizarea unui concurs de desene de Paște pentru copii. Micuții sunt rugaţi să creeze desene cu tematică pascală, care apoi să le transmită farmaciei Gold T Farm.

gold t farm kinder

Micuţii pot să îşi pună în valoare creativitatea şi în acest fel. Să contracarăm împreună panica, mai bine să desenăm!
Fiecare participant la concurs va fi răsplătit cu un ou kinder. Un copil poate participa cu un singur desen. Termenul de predare a desenelor este 10 aprilie 2020. Desenele vor fi publicate pe pagina de Facebook a farmaciei Gold T Farm. Autorii desenelor care vor primi cele mai multe like-uri vor fi premiați cu câte un joc Lego original. Mai precis primii trei clasați vor primi câte un joc Lego în valoare de 300, 200, respectiv 100 de lei.
Cei care doresc mai multe informații pot să le ceară la adresa de mai office@goldtfarm.ro. Desenele pot fi trimise şi pe mail. (Trebuie menţionat şi numele autorului, pentru ca organizatorii să ştie cine trebuie să primească oul kinder). De asemenea, desenele pot fi predate în oricare farmacie Gold T Farm.