Pe fondul măsurilor adoptate la nivel național împotriva coronavirusului, Primăria Carei nu va aviza organizarea de evenimente publice în spații închise și deschise în perioada 10 – 22 martie 2020, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a administrației locale careiene.

anunt public
”Am primit adrese de la Direcția de Sănătate Publică și Jandarmerie privind condițiile de avizare a evenimentelor publice pe fondul măsurilor anti-coronavirus. Întrucât considerăm că această procedură de avizare este nefuncțională, nu vom organiza și nici nu vom acorda avize pentru evenimente publice până la sfârșitul săptămânii viitoare, indiferent că se dorește organizarea lor în spații închise sau deschise”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.
De asemenea, Direcția de Cultură din cadrul Primăriei Carei anunță că programele culturale care urmează să aibă loc în perioada 11-22 martie 2020, în Sala Teatrului, Sala Deák Endre, Biblioteca Municipală și Castelul Károlyi din Carei, vor fi reprogramate. Totodată, Centrul Cultural Carei își suspendă activitatea (cursuri, cercuri) până în data de 22 martie 2020.