Oameni cu suflet nobil au început să strângă bani pentru cei doi copii ai asistentei de pe ambulanță care a decedat ieri noaptea într-un accident rutier produs între localitățile Carei și Petrești. Careienii sunt rugați să îi ajute pe cei doi copii rămași acum orfani de ambii părinți.

condoleante
”Cu siguranta nu putem exprima in cuvinte durerea pe care azi un inger ne-a lasat-o in suflet luandu-si zborul spre un loc lipsit de suferinta! A lasat insa in urma doi copii care acum , mai mult ca niciodata, au nevoie de sprijin. Doresc sa fac pe aceasta cale un apel catre cei care au indragit-o pe Magdalena , mama eroina, femeie exmplu si om cu suflet imens. Am inceput deja de azi strangerea unor sume de bani simbolice pentru ai ajuta financiar pe cei doi baieti , incercand astfel sa ii lipsim macar de grija financiara chiar daca durerea din sufletul lor nu va putea fi stearsa niciodata. Cei care doresc sa contribuie sunt rugati sa aduca sumele la Lucretia Tomanu ori Rosu Lenuta! Haideti sa ne mobilizam pentru aceasta cauza! Va multumesc . Asadar, cei care puteti ajuta acesti copii greu incercati de soarta, nu ezitati sa contactati persoanele care se ocupa de acest caz. Doamne ajuta!”, se arată în mesajul distribuit pe Facebook.
Magdalena S., angajată ca și asistentă la Serviciul Județean de Ambulanță, a decedat ieri noaptea într-un accident produs între Carei și Petrești. Femeia vroia să ajungă la spitalul din Carei, fiind bolnavă. Pe drum i s-a făcut rău și a pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod. Dumnezeu să o odihnească în pace!