În cadrul celui de-al treilea amical din cadrul pregătirilor pentru returul campionatului, Victoria Carei a întâlnit sâmbătă, în deplasare, echipa Unirea Valea lui Mihai. După o săptămână de antrenamente fizice grele, careienii antrenați de Marius Botan au pierdut cu scorul de 2-0 în favoarea gazdelor. Anterior, Victoria Carei a remizat pe teren propriu cu Unirea Valea lui Mihai, partida încheindu-se cu scorul de 1-1.

victoria carei
Unirea Valea lui Mihai – CSM V8ctoria Carei 2-0 (2-0)
Echipa de start: Mitracica, Holczberger, Ghic, Orosz, Ghiarfaș, Bakai, Tilinger, Schuller, Mărnanu, Zbona, Mihaly. Rezerve: Armos, Griszhaber, Veres, Vasiu, Nyeki, Mihale, Kotter. Antrenor: Marius Botan.
”După ce săptămâna trecută am făcut antrenamente fizice zilnic, un semi-cantonament, am pierdut la Valea lui Mihai cu 2-0. Sper ca băieții, peste două săptămâni, pe când începe campionatul, să fie mai proaspeți și să dea maximum pentru a începe cât mai bine returul de campionat”, a declarat antrenorul Marius Botan.
Duminică, 22 februarie, Victoria Carei se va deplasa la Dara pentru un meci de pregatire împotriva celor de la Recolta Dorolț.