Un mic amănunt legat de timp, care apare pe imaginea postată de jurnalista Daniela Ciuta la articolul ”Amenințări directe cu moartea pentru familia Ciută”, pune sub semnul întrebării scenariul pretinsei amenințări cu moartea de pe un profil de Facebook denumit ”Morte Sotilor Ciuta” la adresa jurnalistei Daniela Ciuta și a soțului său, consilierul local Ilie Ciuta.

amenintare-ciuma timp

În imaginea alăturată articolului ”Amenințări directe cu moartea pentru familia Ciută”, publicat ieri seară de blogul Buletin de Carei, apare un amănunt care pune sub semnul întrebării întregul scenariu. Mai precis, reiese că Daniela Ciuta a făcut un screenshot (o captură a ecranului) cu profilul ”Mortea Sotilor Ciuta” la patru minute după postarea comentariului amenințător.
Astfel, reiese că, după a fost postat un comentariu pe blogul Buletin de Carei, în decurs de patru minute consacrata jurnalistă a reușit să facă o captură foto a profilului. Ce noroc că a avut calculatorul pornit, căci și pornirea acestuia necesită câteva minute.
În aceste condiții, așa-zisa amenințare cu moartea a soților Ciută pare cusută cu ață albă. De altfel, portalul Opinie de Carei a arătat într-un material postat azi noapte că este plauzibilă ipoteza ca pretinsa amenințare cu moartea să și-o fi înscenat chiar soții Ciuta în mod direct sau cu ajutorul unor persoane din anturajul lor, în scopul autovictimizării.

timp ciuma