Liderul social-democraţilor careieni, Ioan Oneţ, şi-a depus azi candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare. Oneţ este singurul candidat înscris oficial în cursa pentru această funcţie. Conferinţa de alegeri este programată să se desfăşoare vineri.

onet prezidentiale
„Datorită rezultatelor obținute în cadrul Organizaţiei Municipale Carei şi datorită susținerii colegilor mei din Organizația Județeană, am decis să îmi depun candidatura pentru funcția de președinte executiv al Organizației Județene Satu Mare. Sunt hotărât ca, împreună cu echipa, să aducem un plus de valoare organizaţiei și să redevenim prima forță politică a județului Satu Mare”, a declarat Ioan Oneţ.
Ioan Oneţ deţine funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Carei din martie 2013. De asemenea, se află la al doilea mandat în Consiliul Local Carei.
Termenul de depunere a candidaturilor expiră mâine, la ora 12.00. Nu este exclus să se înscrie şi alţi candidaţi pentru funcţia de preşedinte executiv. Deşi nu este înregistrată până în prezent nicio candidatură pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, se pare că marea bătălie se va da între senatorul Gabriel Leş şi fostul secretar de stat Radu Cristescu. Pentru funcţia de secretar executiv şi-a depus candidatura primarul comunei Craidorolţ, Daniel Balogh.