Astăzi a avut loc etapa alocată zonei Carei din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal băieți – ciclul liceal. La competiție au participat șase echipe împărțite în două grupe. Astfel, în grupa A au fost repartizate Liceul Teoretic Carei, Liceul Tehnologic Iuliu Maniu şi Liceul Tehnologic Tăşnad, iar în grupa B Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius Carei, Liceul Tehnologic Simion Barnuţiu Carei şi Liceul Tehnologic Petru Cupcea Supur.

teoretic nintas
Rezultatele din faza grupelor au fost următoarele:
Grupa A
Liceul Teoretic Carei – Liceul Teh. Tăşnad 6-0
Liceul Teh. Iuliu Maniu – Liceul Teh. Tăşnad 8-1
Liceul Teoretic Carei – Liceul Teh. Iuliu Maniu 6-1
Grupa B
Liceul Rom- Cat Carei – Liceul Teh. Simion Bărnuţiu 1-0
Liceul Teh. Simion Bărnuţiu – Liceul Teh. Supur 10-1
Liceul Teh. Supur – Liceul Rom-Cat Carei 0-9
Apoi s-a jucat pentru locurile 3 şi 4 meciul dintre Liceul Teh. Iuliu Maniu şi Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu. Partida s-a terminat după doua reprize suplimentare de prelungiri, cu scorul de 4-3 în favoarea celor de la Simion Bărnuţiu.
În marea finală pentru desemnarea reprezentantei zonei Carei la etapa județeană s-au întâlnit câștigătoarele celor două grupe, Liceul Teoretic Carei şi Liceul Romano-Catolic Carei. A fost un meci disputat în care ambele echipe şi-au dorit să facă pasul spre etapa următoare a competiției. Motivaţia şi concentrarea celor de la Liceul Teoretic a fost mai mare, astfel că scorul final a fost de 5-2 în favoarea urmașilor foștilor campioni ai României la nivel liceal din 2018.
„Țin să imi felicit elevii pentru modul în care s-au implicat şi dăruit în această fază a competiției, asta mai ales datorită faptului că ne-am prezentat cu un lot subțire din punct de vedere numeric, deoarece regulamentul cere prezenţa a cinci jucători legitimați şi cinci jucători nelegitimați. Din motive obiective şi subiective nu am putut conta pe aportul jucătorilor nelegitimați pe care i-am selectat pentru aceste jocuri. De asemenea, țin sa-mi felicit colegii profesori prezenți pentru modul în care s-a desfășurat activitatea”, a declarat antrenorul Răzvan Nintaş.

Echipa: Ritli Raymond, Koter Raul, Nyeki Kevin, Zdroba Darius, Morent Lenard, Szabo Steven şi Hodorg Mark. Antrenor: Răzvan Nintaş.