Miercuri, 22 ianuarie 2020, de la ora 15.00, în Galeriile de artă de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut vernisajul expoziției de pictură și grafică a artiștilor Ferenczi Imola și Ferenczi Stefan.

DSC_6589
În cadrul evenimentului au luat cuvântul Dragoș Georgescu, director executiv al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”; Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Fastus József, pictor și referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Gergely Csaba, președintele Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, respectiv sculptorul Kóter Vasile.
Expoziția cuprinde picturi pe pânză, lucrări de grafică, picturi în acuarelă dar și lucrări folosid tenica laviului, în care artiștii abordează o varietate de stiluri.
Un aspect inedit îl reprezintă faptul că și fiica celor doi artiști, Ferenczi Anett a expus două lucrări, dovedind faptul că a moștenit talentul artistic de la părinți.