După aproape două săptămâni istovitoare de muncă a celor implicaţi, s-a ajuns la finalizarea lucrărilor la casa familiei Melnici din Lucăceni. În urma mobilizării exemplare a locuitorilor din zona Careiului, care au contribuit cu bani, materiale de construcţii şi propria lor muncă, casa familiei Melnici, distrusă în urma unui incendiu în 6 ianuarie 2020, este din nou locuibilă. Portalul Opinie de Carei prezintă mesajul emoţionant al familiei.

melnici1

„Dragi prieteni, cunoştinte şi oameni de bine care ne-aţi ajutat, nu avem cuvinte să vă mulţumim pentru felul în care aţi reacţionat şi aţi sărit să ne ajutaţi, vă suntem recunoscători tuturor, mii de mulţumiri şi Dumnezeu să vă răsplatească înzecit. Suntem oameni oneşti, nu ne trebuie mai mult decât am avut, de aceea dorim să vă anunţăm că încheiem acest proces de ajutorare pentru noi. Camerele interioare sunt gata în proporţie de 85%, centrala este în funcţiune, deci suntem spre final. Multă sănătate vă dorim şi tot binele din lume! Vă îmbrăţişăm cu drag şi vă mulţumim pentru tot!”, se arată în mesajul familiei Melnici.
Locuitorii din zona Careiului au dat dovadă de o mobilizare exemplară, sprijinind familia Melnici din Lucăceni a cărei casă a fost mistuită de flăcări într-un incendiu la începutul acestui an. În timp ce unii au ajutat cu bani şi materiale de construcţii, alţi oameni de bine au contribuit cu propria lor muncă la refacerea casei afectate de incendiu.
Soţii Melnici au rămas practic sub cerul liber, împreună cu fetiţa lor micuţă, după ce casa le-a fost mistuită de flăcări într-un incendiu violent izbucnit în seara de 6 ianuarie 2020.
Portalul Opinie de Carei, alături de jurnalistul Ovidiu Doka, mulţumeşte tuturor celor care s-au alăturat acestei acţiuni umanitare.