Jurnalistul careian Ovidiu Doka a reacţionat ieri vehement împotriva jurnalistei Daniela Ciuta de la Buletin de Carei, acuzând-o că, în cadrul unei postări pe Facebook, îşi arogă meritele pentru succesul obţinut în reabilitarea rapidă a casei familiei Melnici din Lucăceni, arsă într-un incendiu. „Cu acei doi metri de scândură pe care dumneata i-ai obţinut ca şi donaţie de la o firmă din Carei nu se face un acoperiş”, a scris Ovidiu Doka. Intervenţia a avut efect, Daniela Ciuta ştergându-şi postarea de pe pagina portalului Buletin de Carei.

doka1
„Citiţi cu atenţie şi vă minunaţi! (…) Duduie? De când şi până când îţi atribui dumneata că ai rezolvat lemnăria pentru acoperişul acestei familii cât şi echipele care au lucrat la refacerea lui, cel puţin din materialul mizer pe care l-ai postat cam asta reiese! Ar trebui să mai ieşi afară la aer şi să mergi să contribui cu ceva dacă tot te lauzi că faci şi dregi ! Cu acei doi metri de scândură pe care dumneata i-ai obţinut ca şi donatie de la o firmă din Carei nu se face un acoperiş, iar firma şi oamenii care au executat lucrarea nu au nicio treabă cu aberaţiile pe care le debitezi! În mod public şi din respect pentru cei care cu adevărat s-au implicat în a ajutora această familie, vă cer să rectificaţi sau să ştergeţi acest material plin de minciuni şi aberaţii cu dublu înţeles! Sau nu ştiti să vă exprimaţi pe româneşte scurt şi la obiect, cu subiect şi predicat!?? Cam despre asta este vorba în fiecare material pe care îl prezentaţi! Credibilitate zero, profesionalism zero, ce să mai vorbim despre altceva! Ruşine că vă atribuiţi lauri deasupra capului fără să îi meritaţi!”, i-a transmis jurnalistul Ovidiu Doka colegei sale de breaslă Daniela Ciuta.
Mesajul lui Ovidiu Doka a avut efect. Daniela Ciuta a şters postarea în care îşi aroga meritele pentru refacerea acoperişului casei familiei Melnici dinb Lucăceni, donând doi metri de scândură.
Reamintim că locuitorii din zona Careiului au dat dovadă de o mobilizare exemplară, sprijinind familia Melnici din Lucăceni a cărei casă a fost mistuită de flăcări într-un incendiu. În două zile s-au strâns peste 10.000 de lei, în timp ce zeci de persoane au muncit efectiv la reconstruirea imobilului.

Postarea Danielei Ciuta, care ulterior a fost şteară:

bula de carei1