Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei a reușit să se claseze pe locul al treilea la Cupa Moricz Kupán. Cea de-a 27-a ediție a evenimentului sportiv a fost organizată în Fehergyarmat, participând șase echipe.

feher2
Careienii nu au reușit să-și păstreze trofeul adjudecat anul trecut. Au pierdut primul meci, disputat cu echipa gazdă a Liceului Moricz Zsigmond Fehergyarmat, cu scorul de 3-1. În schimb, au câștigat cea de-a doua partidă, disputată cu echipa Liceului Deak Ferenc Fehergyarmat.
Ajungând în finala mică, careienii de la Liceul Simion Bărnuțiu au învins categoric, cu scorul de 11-1, echipa Liceului Baptist Lonyay Menyhert. Cupa Moricz a fost câștigată, în cele din urmă, de echipa gazdă.
Atacantul careienilor, Szabo Steven, a obținut titlul de golgeter al cupei, a declarat profesorul Gindele Tibor, care antrenează echipa Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei alături de Marius Botan. Careienii au participat pentru a șaptea oară consecutiv la Cupa Moricz de la Fehergyarmat.
Lotul Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu Carei: Nonn Daniel (portar), Béla Szabolcs, Ilyés Dániel, Horváth Krisztián, Keszenheimer Péter, Kun Edgárd, Szilágyi Randu, Szabo Steven, Nyéki Kevin, Betuker Márk. Antrenori: profesorii Gindele Tibor și Botan Marius.