În toamna acestui an a luat fiinţă cel mai tânăr club sportiv din municipiul Carei, Asociaţia Judo Club Spartacus Carei, pentru a da tinerilor careieni şansa de a practica acest frumos sport, care îmbină armonios echilibrul, dezvoltarea fizică şi mentală cu rigurozitatea şi disciplina, se arată într-un material transmis portalului Opinie de Carei.


Cu măiestrie şi pricepere, de dezvoltarea acestor copii se ocupă antrenorii specializaţi Hajlak Iosif- multiplu campion naţional şi fost component al lotului naţional de judo al României şi Predoi Marian.
În cadrul clubului activează 25 de sportivi, împărţiţiţi în două grupe valorice, începători şi avansaţi. Activitatea clubului pentru perioada următoare cuprinde participarea la două turnee şi organizarea la Carei a examenului de acordare a centurii galbene în data de 30 noiembrie 2019, cu participarea vicepreşedintelui Federaţiei Române de Judo şi a unor antrenori de la cluburi puternice din Oradea.
„În încheiere, dorim să mulţumim în mod deosebit firmelorFluid Group Hagen SRL, prin domnul Hagen Anton, şi Agro Pataki SRL pentru susţinerea financiară în achiziţionarea echipamentului de prezentare şi a altor materiale de antrenament”, se mai arată în materialul Asociaţiei Judo Club Spartacus Carei.