Preşedintele României, Klaus Iohannis, va sosi mâine la Carei pentru a participa la ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Armatei României. Vizita la Carei este trecută în programul oficial al preşedintelui României pentru ziua de mâine.

dancila iohannis (1)

Premierul României, Vasilica-Viorica Dăncilă va participa vineri, 25 octombrie 2019, la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei României, a anunţat Instituţia Prefectului Satu Mare.
Prim-ministrul se va afla atât la Satu Mare, de la ora 15:30, la Monumentul Ostașului Român cât şi în municipiul Carei, la ora 17:00, la monumentul „Glorie Ostașului Român”.
Înaltul demnitar va lua parte la ceremonialul militar-religios, precum şi la depunerea de coroane şi jerbe, a mai anunţat Instituţia Prefectului Satu Mare.
Mâine, începând cu ora 17.00, la ansamblul monumental „Glorie Ostașului Român” din Carei va avea loc ceremonia militară de depunere de coroane, jerbe și buchete de flori, defilarea gărzii de onoare și survolul aeronavelor. De la ora 19.00, va avea loc solemnitatea „Retragerii cu torțe”.