Magistraţii Tribunalului Satu Mare au emis azi mandate de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele celor doi traficanţi de droguri reţinuţi ieri de către procurorii DIICOT în urma percheziţiilor care au avut loc la Carei şi la Satu Mare. Unul dintre ei este un careian în vârstă de 33 de ani.

arestat

Reamintim că în cursul zilei de luni, 7 octombrie 2019, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat 12 percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Satu Mare și Carei, într-un dosar de trafic de droguri.
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T., au desfășurat o acțiune de amploare vizând o grupare specializată în trafic de droguri de risc și trafic de substanțe psihoactive.
În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanță purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinți și 35 de telefoane mobile.
La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse 7 persoane, în vederea audierii. Față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.