În data de 21 septembrie 2019, sportivii avansaţi şi unii sportivi începatori de la Clubul Sportiv Sakura Carei au participat la concursul VI. Szerencsi Országos SKS-SKDUN IPPON Felkészülési Bajnokság. Această competiţie de nivel naţional a avut loc în orasul Szerencs din Ungaria. Au participat în jur de 200 de sportivi.

Szerencs
De la Sakura Carei au participat sportivii Tyukodi Cristina, Keserű Mercedes, Chiş Claudia, Candrea Maya, Cosma Darius, Süveg Lénárd, Bonea Luca, Hevele Botond, însotiţi de antrenoarea Engber Ingrid.
Rezultatele obţinute de sportivii careieni:
Cosma Darius – loc 2 kata 8-9 ani grupa C
Hevele Botond – loc 3 sanbon kumite 8-9 ani grupa C
Bonea Luca – loc 5 sanbon kumite
Candrea Maya – loc 2 kata 10-11 ani grupa C
Chiş Claudia – loc 4 kata 8-9 ani grupa C
Süveg Lénárd – loc 1 kata masculin 10-11 ani grupa B
Keserű Mercedes – loc 3 kata 12-13 ani grupa B
Keserű Mercedes – loc 2 kata 10-11 ani grupa B
Tyukodi Cristina – loc 2 kata 12-13 ani grupa C
Tyukodi Cristina – loc 2 kata 14-15 ani grupa C
Keserű Mercedes – loc 1 kumite 10-11 ani grupa B
„Este important să participe şi sportivii începători la competiţii când ating un anumit nivel de pregătire. Astfel văd că toţi membrii unei asociaţii sportive sunt la fel de importanţi, şansa de a ajunge la un nivel înalt competitiv nu este rezervată numai pentru unul sau doi sportivi, ci pentru toţi cei care vin la antrenamente, depun un efort, existând şansa de a deveni campioni la competiţii de nivel înalt. De asemenea, mulţumim pentru ajutorul acordat de părinţii sportivilor noştri „, a declarat antrenorul Engber Ingrid.
„În luna septembrie mai aşteptăm înscrierile în grupa începătoare a A.C.S.Sakura Carei, în zilele de marţi şi joi, la sala de sport a Liceului Teoretic (fosta sală a Şcolii Generale nr.3)”, se mai arată în comunicatul semnat de antrenorul Engber Ingrid.