Un concurs de gătit bograci şi o degustare în scop caritabil a avut loc aseară la Buffalo Bill Pub din Carei. Acţiunea s-a bucurat de succes în rândul careienilor, care au donat 7.102 lei şi 100 de euro. Banii vor fi direcţionaţi pentru plata tratamentului a doi copilaşi bolnavi, Benett şi Tamas, care suferă de paralizie, respectiv de leucemie acută limfoidă.

IMG_20190817_202301

Participanţii au avut ocazia de a degusta cinci sortimente de bograci pregătite de tot atâtea echipe. Portalul Opinie de Carei a participat cu un echipaj la acest concurs de gătit, „arma secretă” fiind consilierul local Bujor Păuşan, care a gătit un babgulaş deosebit de gustos împreună cu Sergiu Donca. Cele cinci echipe au gătit atât de bine încât a fost imposibilă realizarea unei departajări.
Participanţii au gustat din bograciul fiecărei echipe şi au donat sume de bani pentru a-i ajuta pe micuţii Benett şi Tamas. Suma strânsă demonstrează din plin că echipele au gătit bograciuri extrem de gustoase. Atmosfera a fost una prietenoasă, pe terasa localului Buffalo Bill Pub strângându-se numeroşi careieni cu scopul de a-i ajuta pe cei doi copii aflaţi în suferinţă.
Iniţiativa organizării acţiunii caritabile a aparţinut careienilor János Hanka şi Gulaci János. Oficiile de gazdă au fost făcute de către administratorul Buffalo Bill Pub, Călin Pavel.