În perioada 5-6 august 2019, în municipiul Carei va avea loc Festivalul de Folclor, în cadrul evenimentului „CAREI FEST 2019”, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Afis Folclor (1)

Aflat la cea de-a treia ediție, Festivalul de Folclor va aduce în fața careienilor ansambluri folclorice, dansatori și soliști de muzică populară care vor prezenta publicului muzica și dansul specific comunității pe care o reprezintă. Vor fi prezente formații de folclor românesc, maghiar și german.

5 august 2019, luni, între orele 18.45 – 22.30
SEARĂ DE FOLCLOR MAGHIAR și GERMAN
Invitați: formația Rigófütty, ansamblul Rekettye, Kalazanczi Band, Acordeon Duet, Kalazanci Band, Karoler Trio, formația de dans „Lustige Schwaben”, Corul bărbătesc Schwäbischer Männerchor, Fanfara reunită de suflători.
Seară de operetă cu soliștii Donkó Annamária, Donkó Imre și două perechi de dansatori din Debrecen.

6 august 2018, marți, între orele 18.45 – 22.30
SEARĂ DE FOLCLOR ROMÂNESC
Invitați: Ansamblul folcloric „Ceatăra”, Formația de dansuri populare din Lucăceni, Ansamblul folcloric ”Bîrzava” din Reșița (Caraș-Severin) și Ansamblul Sorocul din Berecsău Mare (Timiș).
Invitat special: solistul Alexandru Pugna.
Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va fi anulat!
Orele de începere trecute în program au caracter informativ!