Peste 600 de sportivi sunt așteptați la Carei, în perioada 30 august- 5 septembrie 2019, la turneul internațional de handbal „Memorialul Mircea Dohan-Cupa NIRO”, ajuns la a VIII-a ediție, anunță organizatorii prestigiosului eveniment sportiv.

mircea dohan

Asociația Club Sportiv Mircea Dohan, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Team Cristian Gațu, organizează în perioada 30 august- 31 august 2019 a VIII-a ediție a „Memorialului Mircea Dohan”-Cupa Niro, destinat Juniorilor II (născuți 2003-2004) și Junioarelor III (născute 2005-2006). Turneul de minihandbal desfășurat în perioada 4 septembrie- 5 septembrie, întrunește deopotrivă atât fete cât și băieți, născuți după 2009. Este cel mai de amploare eveniment sportiv internațional al municipiului Carei. Competiția este organizată cu sprijinul Federației Române de Handbal.
Deschiderea oficială va avea loc în Sala de Sport a Liceului Iuliu Maniu din Carei, în data de 30 august, de la ora 10, fiind așteptate nume sonore ale handbalului românesc. Iubitorii de sport în general și cei pasionați de handbal în special sunt așteptați să vizioneze meciurile atât de băieți cât și de fete. Intrarea este liberă.