Careience amendate pentru că şi-au aruncat sacii cu resturi vegetale într-o parcare

Poliţiştii locali careieni au identificat şi sancţionat în  cursul zilei de azi, 31 iulie 2019, două femei domiciliate pe strada Iuliu Maniu din municipiu care au depozitat ilegal pe domeniul public mai mulţi saci cu resturi vegetale, se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

poza gunoi (1)
Femeile în cauză au transportat sacii la o distanţă de aproximativ o sută de metri de domiciliul lor, abandonându-i într-o parcare situată în faţa unui magazin. Cele două careience au fost sancţionate contravenţional pentru depozitarea ilegală de deşeuri pe domeniul public, valoarea amenzii fiind de 500 lei. De asemenea, au fost obligate să ridice deşeurile abandonate, fiind îndrumate să le transporte în locul de depozitare amenajat pe Calea Armatei Române, la ieşirea din municipiul Carei înspre Tăşnad
Poliţia Locală Carei lansează un apel către cetăţenii municipiului să nu îşi mai depoziteze deşeurile pe domeniul public, întrucât riscă să fie sancţionaţi contravenţional conform reglementărilor în vigoare, se mai arată în material.