Amănunte şocante au ieşit azi la iveală cu ocazia anchetei derulate de către reprezentanţii Poliţiei şi ai Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Cristiana din municipiul Carei după ce o beneficiară a ajuns la spital, fiind agresată sexual de către un alt bărbat internat în centrul respectiv.

agresiune sexuala
Potrivit surselor, tânără în vârstă de 33 de ani, care suferă de handicap mintal, ar fi fost violată în mod repetat în ultimele luni de către cel puţin alţi doi bărbaţi internaţi în acelaşi centru. În urma violurilor repetate, victima a slăbit enorm de mult în ultima perioadă.
În noaptea de duminică spre luni, tânăra ar fi fost supusă unui adevărat supliciu. Instigat de unul dintre cei care o violau în mod repetat pe tânără, un alt pacient i-a introdus tinerei o coadă de lopată în vagin şi în anus. Se pare că acesta ar fi fost modul prin care instigatorul ar fi dorit să se amuze, privind impasibil la suferinţele greu de imaginat prin care a trecut tânăra agresată.
Rămâne de văzut dacă anchetele efectuate în paralel de către Poliţie şi DGASPC Satu Mare vor confirma această ipoteză extrem de sadică şi de şocantă.