Farmaciile Digitalis din Carei organizează un eveniment dedicat Zilei Copilului. Marţi, 4 iunie 2019, începând cu ora 11.00, , farmacia Digitalis de lângă spital îi aşteaptă pe copii cu numeroase surprize şi activităţi.

digitalis (1)
Având în vedere succesul înregistrat anul trecut, farmaciile Digitalis vor organiza şi în acest an un eveniment dedicat Zilei Copilului. Astfel, micuţii se vor putea juca cu ursuleţii mascotă, se vor putea da pe tobogan, vor putea modela baloane, vor putea experimenta pictura pe faţă, vor putea să facă desene pe asfalt şi, sub semnul sănătăţii, vor primi mere şi dulciuri cu vitamina C. În concluzie, toţii clienţii sunt aşteptaţi de comunitatea Digitalis, alături de cei mai mici membri ai familiilor lor, distracţia fiind garantată. Cu toţii vor avea parte de numeroase suprize, despre care vom relata mai pe larg în cursul zilei de mâine.
La eveniment sunt invitate toate familiile din Carei şi din zona înconjurătoare, pentru că zâmbetele copiiilor sunt cele mai importante pentru farmaciile Digitalis.
Pentru a vă stârni curiozitate, republicăm imaginile realizate la ediţia de anul trecut.