Programul activităţilor organizate în Carei de Ziua Copilului

Direcția de Cultură a Municipiului Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Biblioteca Municipală Carei, vă invită vineri, 31 mai 2019, între orele 16.30 și 20.00 pe Platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Carei, la un program cultural și de divertisment dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

afis ziua copilului RO

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de activități interactive: origami, concurs de desene pe asfalt, tir cu arcul cu arcașii de la „Corvus Regia”, pictură pe față, airsoft, pictură pe pânză, pictură pe forme din ipsos, modelare de baloane, dans modern, atelier de desen, mini-atelier de creație Polipol, tenis de masă, aeromodele, tobogan gonflabil, mici trucuri de magie, jocuri interactive, expoziție de motociclete, expoziție de aparatură tehnică de radiocomunicații și radioamatorism cu Radio Clubul cu indicativul YO 5 KRC al Centrului Cultural Carei, muzică ușoară cu elevii Centrului Cultural, spectacole muzicale și programe interactive în limbile română și maghiară.
La eveniment vor fi prezentate copiilor mașinile de poliție, S.M.U.R.D. și autoutilitara de pompieri.
Invitații speciali: formația KÉPMÁS din Nyiregyháza (Ungaria), care va susține un concert pentru copii de la ora 17 și trupa PRIETENII VESELIEI din Oradea care va prezenta un spectacol, cu începere de la ora 18.
Parteneri: Primăria Municipiului Carei, Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse, Asociația Sportivă Corvus Regia, Clubul Elevilor Carei, POLIPOL Mobila, Aloconor Company, C.S. TAPO Carei, Asociația „Pro Villa Karul” Egyesület Nagykárolyi – Baba-Mama Klub, Open Road Bikers & Friends, Aurel Popp Art, I.S.U. Someș – Detașamentul de Pompieri Carei, Poliția Municipiului Carei.