Luni, 13 mai 2019, de la ora 17.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc recitalul aniversar de muzică clasică susținut de prof. Macovei Magdalena(Pian), prof. Mentes Maria(pian), Misz Andreea(corn englez), Moroz Răzvan Mihail(tenor), Buhai Giulian (elev la Liceul de Arte „Aurel Pop” Satu Mare), Danciu Stela(vioară), Boroș Marius (tenor, Liceul de arte „Aurel Pop”).

DSC_8114-3

Cei prezenți au putut asculta creații cunoscute ale unor compozitori precum: J.S. Bach, Fr. Chopin, A. Simonetti, Camille Saint-Saëns, Fr. Schubert, Cezare Bixio, Eduardo di Capua, R. Schuman, W.A. Mozart, Pablo de Sarasate, G. Puccini, Ferenc Lehar, Kalman Imre.
La finalul manifestării, publicul numeros a aplaudat minute în șir prestația plină de eleganță și virtuozitate a artiștilor.
Evenimentul s-a încheiat cu tradiționalul „La Mulți Ani”, întrucât recitalul a fost organizat cu ocazia împlinirii unei frumoase vârste de către doamna profesoară Macovei Magdalena.
Moderatorul evenimentului a fost Alexandra Catargiu din Satu Mare.
Recitalul a fost realizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.