La începutul lunii trecute, mai precis în data de 2 martie 2019, s-a înregistrat primul caz de ultraj împotriva poliţiştilor locali din municipiul Carei. Un bărbat de 43 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a ameninţat şi îmbrâncit pe doi poliţişti locali chemaţi în ajutor de barmana unui local unde careianul provocase scandal. Ba chiar mai mult, a încercat să-l lovească în cap cu o sticlă de bere pe unul dintre poliţiştii locali.

bataie

În data de 2 martie 2019, în jurul orei 13.45, Poliţia Locală Carei a fost sesizată telefonic de barmana unui local din zona centrală a municipiului despre faptul că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a provocat un scandal pe terasa localului. Clientul devenise violent după ce barmana a refuzat să-l servească întrucât se afla în mod vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a lovit-o pe barmană şi a început să se lege de clienţii aflaţi pe terasa barului.
Un echipaj al Poliţiei Locale Carei s-a deplasat imediat la faţa locului. În momentul în care au încercat să-l legimitimeze pe clientul acuzat că a provocat scandal, acesta a devenit violent. A început cu injurii şi ameninţări la adresa oamenilor legii, după care a trecut la îmbrânceli, iar apoi a încercat să-l lovească în cap cu o sticlă de bere pe unul dintre poliţiştii locali. Acesta a avut noroc că a reuşit să pareze în ultimul moment lovitura. Neavând altă soluţie, poliţiştii locali l-au imobilizat şi l-a încătuşat pe careianul în vârstă de 43 de ani.
Cazul a fost preluat de către Poliţia Municipală Carei. Pe numele bărbatului în vârstă de 43 de ani a fost întocmit dosar penal pentru ultraj şi provocare de scandal, acesta fiind cercetat sub control judiciar. Dosarul urmează să fie înaintat Judecătoriei Carei. Acesta este primul caz de ultraj înregistrat în Carei împotriva angajaţilor Poliţiei Locale.