Vineri, 29 martie 2019, începând cu ora 19.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc proiecția de fotografie „Safarin Afrikában” (La Safari în Africa), susținută de Czier Attila, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

DSC_4021m

Timp de mai bine de o oră și jumătate, Czier Attila a prezentat, prin intermediul fotografiilor proiectate, experiența trăită în timpul călătoriei în zona de Sud a continentului African, în locații din Africa de Sud, Namibia, Botswana sau Kenya. Acesta a încercat să surprindă viața de zi cu zi, dar și tradițiile și obiceiurile culturale bogate din aceste locații îndepărtate. În prezentare s-a axat în special pe înfățișarea vieții animalelor sălbatice, dar și a florei prezente în savana africană.
Pe lângă prezentarea susținută, completată de fotografii, acesta a adus și o serie de obiecte din locurile pe care le-a vizitat, astfel, cei prezenți au putut admira și o mică expoziție formată din diverse suvenire.
Prezentarea a avut caracter interactiv, protagonistul fiind adesea întrerupt de întrebările puse de oamenii curioși să afle mai multe detalii despre aspectele inedite din timpul călătoriei.
Evenimentul a fost organizat de Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei.