Pentru că își doresc să participle la Cupa Diversității 2019, un grup de tineri romi din Carei scot la licitație 4 bilete VIP la meciul de calificare UEFA dintre România și Insulele Feroe din data de 26 martie 2019 la Cluj Napoca.

bilet

Aceste patru bilete au fost oferite de către Federația Română și pot reprezenta obiect de colecție, fiind semnate de către singurul fotbalist român care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite, Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad, Miodrag Belodedici, ambasador UEFA Euro 2020.
Pentru a finanța transportul echipei de tineri fotbaliști la Cupa Diversității, organizată de către Departamentul pentru Relații Interetnice în parteneriat cu FRF la Constanța, Fundația Stella Maris oferă spre licitația biletele cu prețul de pornire de 300 lei/bilet. Licitația se încheie în data de 20 martie. Prețul oferit va trebui virat în contul Fundației Stella Maris până în data de 21 martie.
Ofertele pot fi anunțate pe pagina de facebook Stella Maris Integrációs Központ-Domus Klaus Winte, respectiv la adresa de e-mail: stellamariskoz@gmail.com și trebuie să conțină numele și numărul de telefon al ofertantului, cât și suma oferită.