Sâmbătă, 16 martie 2019, de la ora 17.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie „People and People”(Oameni și Oameni), semnată de doi dintre cei mai cunoscuți artiști fotografi sloveni, soții Stefi și Ivo Borko.

DSC_6104-1

În cadrul evenimentului au luat cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei; Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei; artista slovenă Stefi P. Borko, care a mulțumit organizatorilor pentru oportunitatea de a expune într-o asemenea locație precum castelul Károlyi, respectiv Marius Georgescu, membru al Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei, care a tradus în și din română în maghiară alocuținunile susținute.
Expoziția este deschisă publicului în perioada 16 – 29 martie 2019, conform programului de vizitare a Castelului Károlyi.
Evenimentul a fost organizat de Fotoclubul „Vasile Vénig László” Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.