Radio Transilvania, prima rețea regională privată din România a dat startul unei campanii de relansare, intitulată Regăsește TransilvaniCOOL. Reţeaua de radio formată din 13 staţii de emisie locală dorește să dea o voce nouă tuturor transilvănenilor, împrospătându-se cu o imagine și cu un sunet nou.

radio transilvania

Campania de relansare a Radio Transilvania a fost găzduită ieri de către municipiul Satu Mare, în prezența colaboratorilor şi partenerilor postului. Reprezentantul postului de radio în județul nostru, Ovidiu Matioc, a prezentat istoria Radio Transilvania la Satu Mare, precum și ceea ce își dorește să devină acest post de radio care simte diferența din punct de vedere local, dar acționează regional.
De acum înainte, echipa Radio Transilvania va avea o nouă abordare, axată mai degrabă pe știri pozitive, muzică faină, zâmbete matinale și fapte de seamă. Esența noului mesaj este: „Simți muzica, simți diferența – Radio Transilvania e TransilvaniCOOL, pe același ton și cu aceeași intensitate în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Baia Mare, Turda, Luduș, Beclean, Mediaș, Aleșd, Beiuș și Carei!”.
În cadrul evenimentului a avut loc și o degustare de vinuri transilvănene sub îndrumarea reputatului eonolog dr. Dorin Popa.